Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, İl Merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik 13.10.2023-19.10.2023 tarihleri arasında operasyonlar gerçekleştirildi. Operasyonlar kapsamında ekipler tarafından 19 olaya müdahale edilirken, 22 şüpheli şahıs hakkında ise yasal işlem yapıldı. İşlemlerin akabinde 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, 1 şahıs ise adli kontrol şartı ile mahkemeden serbest bırakıldı.
Ayrıca hakkında yakalama emri bulunan 3 şahıs da polis ekiplerince yakalandı. İşlemlerin akabinde 1 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, 2 şahıs ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.
Yapılan yakalamalar neticesinde şüphelilerden 391,65 gr. skunk, 60 gr. esrar, 36,10 gr. metamfetamin, 1,37 gr. bonzai, 7 adet sentetik ecza ve 3 adet ecstasy ele geçirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: