Başhekim Op. Dr. Hasan Keser’in başkanlığında Yara Bakım Konseyi gerçekleştirildi. Konseye Genel Cerrahi, Ortopedi, Kalp Damar Cerrahisi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Dahiliye branşından uzmanları ve kronik yara bakım hemşireleri katıldı.
Multidisipliner bir yaklaşımla düzenlenen konseyde, özellikle kronik yaraların değerlendirilmesi ve tedavi süreçleri ele alındı. Uzmanlar, vaka analizleri üzerinden güncel tedavi yöntemlerini tartışarak bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu.
Toplantının amacı; hasta bakım kalitesini artırmak, iyileşme sürecini hızlandırmak ve yara yönetiminde ekipler arası iş birliğini güçlendirmek olarak vurgulandı. Başhekim Op. Dr. Hasan Keser bu tür bilimsel ve mesleki toplantıların düzenli olarak devam edeceğini belirterek, yara bakımında bütüncül yaklaşımın önemine dikkat çekti.
Yorumlar
Kalan Karakter: