Konu ile ilgili açıklama yapan Resul Karakurt; “20 Kasım 2022 tarihli Çanakkale Kent Konseyi Seçimli Olağanüstü Genel Kurulunda Çanakkale Kent Konseyi Başkanlığı için, sivil toplumun gücüne inanmış ve her kademesinde görev almış bir kişi olarak, aday olmuş bulunmaktayım. Bu kararı almamda en büyük etken hiç şüphesiz sivil toplumun her kademesinde çalışarak elde ettiğim tecrübenin Çanakkale'nin hizmetine aktarılması gayreti yatmaktadır. Ayrıca kentlerin öncelikli sorunlarının tespiti ve çözümü konusunda, ülkemizdeki çok ortaklı ve aktif katılımlı mekanizmaların en güçlü aracı olan, kent konseylerinin önemli bir yer tutması da kararımı etkileyen bir başka etken olmuştur. Yıllardır ekmeğini yediğim şehitler diyarı güzel Çanakkale için en iyiyi hep birlikte üretme gayretinde olacağım” dedi.
Karakurt, başkanlığa aday
Çanakkale’de daha önce İl Dernekler Müdürü olarak görev yapan Resul Karakurt, Çanakkale Kent Konseyi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: