Jeotermal Enerji İle Isıtmalı Sera OSB Müjdesi
Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Ege Ekonomik Forumu'na online olarak katılan Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, Çanakkale İli Ayvacık ilçesi Tuzla bölgesinde hayata geçecek olan Jeotermal Enerji ile Isıtmalı Sera OSB müjdesini verdi.


"Tarıma Dayalı OSB'nin müjdesini de sizlere vermek istiyorum. Çanakkale Jeotermal Enerji İle Isıtmalı Sera OSB'sinin yatırımına da başlıyoruz" diye konuştu.
Çanakkale İli Ayvacık ilçesi Tuzla bölgesinde gerekli altyapı oluşturulduğunda hayata geçecek ve Çanakkale’yi kısa sürede sera üssüne dönüştürecek olan jeotermal sera alanı, Çanakkale’nin tarım alanında ihracatına ivme kazandırıp uygun fiyatlı tarım ürünlerini de vatandaşlara ulaştıracak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: