Erol Bilecik: "2-1'lik sonuçla dönmekten mutluyuz"
Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "2-1'lik sonuçla dönmekten mutluyuz" dedi.


Önlerinde Olympiakos ve Kasımpaşa maçları olduğunun altını çizen Bilecik, "Hatayspor'un gücü ortada mücadelesi ortada, topu çok iyi tutan saklayan ve özellikle forvet hattı Türkiye'deki en iyi forvet hatlarından bir tanesi. Böyle baktığımız zaman 2-1'lik sonuçla dönmekten mutlu oluyoruz" diye konuştu.
Olympiakos ve Kasımpaşa gibi zor maçların olduğunu belirten Bilecik, takımlarının gün geçtikçe oturduğunu ve Frankurt'ta gösterdikleri performansı bu maçlarda da göstereceklerini sözlerine ekledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: