AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider yaptığı açıklamada; “Kirazlı Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı yeni hizmet binası ve Dardanos Çınarlı Jandarma Karakol Komutanlığı yeni hizmet binalarının ihaleleri 24 Ekim 2023- 18 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Kirazlı köyünde ve Dardanos Çınarlı Mahallesi’nde 473.31 metrekare inşaat alanı, 342 metrekare zemin kat olarak projelendirilen yeni Jandarma Karakol Komutanlığı binaları bünyesinde komutan odası, avukat odası, ifade odası, 2 adet asayiş tim odası, çalışma odaları ve teknik hacimler mevcut olup, arazi sınırları içerisinde ayrıca 3 araç kapasiteli, 125 metrekare depo ve otopark binası da bulunacaktır” dedi.
Ayhan Gider'den Çanakkale'ye müjde
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Kirazlı Köyü Jandarma Karakol Komutanlığı yeni hizmet binası ve Dardanos Çınarlı Jandarma Karakol Komutanlığı yeni hizmet binalarının ihalelerinin 24 Ekim 2023-18 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacağını açıkladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: