Süleyman Kara dualarla anıldı

TAKİP ET

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi'nde 1972-1994 yılları arasında görev yapan ve 26 Mayıs 2021 tarihinde hayatını kaybeden Süleyman Kara, mesai arkadaşları tarafından anıldı.

Merhum Süleyman Kara ölüm yıldönümünde, mesai arkadaşları tarafından dualarla anıldı. Merhum Süleyman Kara’nın görev yaptığı yıllardaki mesai arkadaşları Erol Zeren (Okul Müdürü), İsmail Kökçak (Tesviye Atölyesi Teknisyeni), Süleyman Uysal (Döner Sermaye Saymanı), oğulları Mehmet ve Göktuğ, Süleyman Kara’nın vefatının 3. yıldönümünde Eceabat Bigalı köyündeki mezarını ziyaret ettiler.

Süleyman Uysal tarafından Kuran'ı Kerim okundu ve dualar edildi. Mesai arkadaşı Erol Zeren ziyaretle ilgili duygularını dile getirerek; “Süleyman Abimizi hiç bir zaman unutmadık, her zaman dualarımda idi. Bugün ise, eşsiz ve güzel insanın mezarını ziyaret ederek andık ve duamızı yaptık. Onu her gün daha da artan bir özlemle arıyoruz. Yaptığı hizmetleri unutmadık. O benim nazarımda bir doğruluk, dürüstlük, çalışkanlık abidesi idi. Rahat uyusun. Mekânın Cennet olsun. Eşi Nursen Hanıma, çocuklarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum" dedi.




Çanakkale Eceabat Süleyman Kara Bigalı Köyü