Sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık binası hizmete açıldı

TAKİP ET

Vali İlhami Aktaş, Çan İlçesi Terzialan Beldesi Süle Mahallesi sakinleri tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hayır Cemiyeti ile yapımı tamamlanan sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık hizmet binası açılış programına katıldı.

Süle Mahallesinde düzenlenen programa; Vali İlhami Aktaş, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, AK Parti Çan İlçe Başkanı Sadi Yağlı, Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin, protokol üyeleri,  siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, hayır cemiyetine katılan vatandaşlarla bir süre görüşerek sohbet etti. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mevlit-i Şerif’in okunmasının ardından sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık hizmet binası açılış programına geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık hizmet binası açılışı programında Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen ve Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin tarafından birer konuşma gerçekleştirildi. Yapılan konuşmaların ardından Kahot Halk Oyunları gösterisi izlendi.

Süle Mahallesi sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık hizmet binası açılışı; Vali İlhami Aktaş, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Süle Mahallesi Muhtarı Aziz Keskin ve protokol üyeleri tarafından dualarla ve “Hayırlı Olsun” temennileriyle yapıldı. Sosyal yaşam merkezi ve muhtarlık hizmet binasının Terzialan Beldesi ve Süle Mahallesine hayırlı olması temennisinde bulunan Vali İlhami Aktaş, Geleneksel Hayır Cemiyetinin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Çanakkale Çan İlhami Aktaş