Madalyalarla döndüler

TAKİP ET

İÇDAŞ Spor Kulübü'nün yüzücüleri Türkiye finallerinden madalyalarla döndü.

İÇDAŞ Spor Kulübü, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun (TYF) 2024-2025 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen 11 Yaş Ulusal Gelişim Projesi (UGP) Ligi Türkiye Finallerinde önemli bir başarıya imza attı. 6-8 Aralık 2024 tarihlerinde Samsun’da gerçekleştirilen ve 43 şehirden 180 kulüp ile toplamda 701 sporcunun katıldığı organizasyonda kulübümüzü iki sporcumuz başarıyla temsil etti.

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun belirlemiş olduğu barajlardan en yüksek A barajı geçen sporcunun 1 adet madalya ile ödüllendirildiği Türkiye Finali müsabakasında, İÇDAŞ Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Batuhan Kaya üç farklı kategoride sergilediği üstün performansıyla altın madalyanın sahibi olurken, müthiş bir mücadele ortaya koyan diğer başarılı sporcu Tuna Obuz, dört farklı kategoride belirlenen barajları geçerek gümüş madalya kazandı. Türkiye Finalleri’nde 1 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atan sporcularımız, bizleri bir kez daha gururlandırırdı.

İÇDAŞ Spor Kulübü yetkilileri; “Sporcularımızı, antrenörlerimiz ve velilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dediler.

Sporcuların dereceleri şu şekilde;

BATUHAN KAYA (11 Yaş)

50m kurbağalama 39.75’lik derecesiyle A3 barajı, 100m kurbağalama 01:27.65’lik derecesiyle A3 barajı, 200m karışık 02:46.65’lik derecesiyle A3 barajını geçerek altın madalya almaya hak kazandı.

TUNA OBUZ (11 Yaş)

200m karışık 02:57.45’lik derecesiyle A1 barajı, 50m sırtüstü 36.60’lık derecesiyle A2 barajı, 100m sırtüstü 01:18.83’lük derecesiyle A2 barajı, 200m sırtüstü 02:53.37’lik derecesiyle A2 barajını geçerek gümüş madalya almaya hak kazandı.

Çanakkale iÇDAŞ Spor Kulübü madalya