İlk maaşını eğitim için bağışladı

TAKİP ET

Gümüşçay Beldesi Cumhuriyet Mahallesinde yeni muhtar olarak seçilen Özkan Sert, ilk maaşını Gümüşçay Atatürk İlkokulu/Ortaokuluna bağışladı.

Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Gümüşçay Atatürk İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, Gümüşçay Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özkan Sert ve Okul Müdürü Müge Pehlivan ile bir araya geldi.

Gümüşçay Beldesi Cumhuriyet Mahallesinde yeni muhtar olarak seçilen Özkan Sert, yeni başladığı görevinde eğitime verdiği önemi göstermek için maaşını Gümüşçay Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'na bağışlayarak öğrencilere güzel bir sürpriz yaptı.

Okul Müdürü Müge Pehlivan yapılan bağışın, zekâ oyunları, TÜBİTAK yarışmaları, okul sporları gibi öğrencilerin sosyal beceri alanlarını geliştirmek için kullanılacağını ve bağış için öğrenciler ve öğretmenler adına Gümüşçay Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özkan Sert'e teşekkürlerini iletti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, eğitim alanındaki desteğin artması ve örnek oluşturan bu tür girişimlerin çoğalmasıyla, tüm öğrencilerin becerilerini geliştiren eğitim ortamlarının oluşturulmasının hedeflendiğini dile getirdi.

Çanakkale Biga muhtar eğitim bağış Özkan Sert