Geyikli'de karavan severlere müjde

TAKİP ET

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, karavan tatilcilerine yönelik yeni bir proje müjdesi verdi. Sahil kesiminde karavan park alanı açılıyor.

Geyikli Belediyesi, karavan severlerin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir park alanı oluşturuyor. Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, sahil kesiminde belirlenen alanda yürütülen çalışmaların hızla devam ettiğini duyurdu.

Başkan Oruçoğlu, yaptığı açıklamada, "Karavan severlerin önemli sorunlarından olan park, duş, tuvalet, hijyen ve altyapı ihtiyaçlarını gidererek karavan tatilcilerine güzel bir alan oluşturmak amacıyla beldemiz sahil kesiminde belirlediğimiz alan ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir," dedi. Doğayla iç içe olmayı seven karavancı misafirlerin, cüzi bir ücret karşılığında tüm imkanlardan yararlanabileceğini belirten Oruçoğlu, "Karavancı misafirlerimizi beldemiz karavan park alanına bekliyoruz," ifadelerini kullandı.

Bu yeni karavan park alanı, karavan tatilcilerine doğanın tadını çıkarırken konforlu bir tatil yapma imkanı sunacak. Belediye, çalışmalar tamamlandığında detayları paylaşacak. Başkan Oruçoğlu, tüm karavan severlere beldelerine beklediklerini ve yeni alanın hayırlı olmasını diledi.








Geyikli Geyikli Belediyesi Mevlüt Oruçoğlu Karavan kamp Geyikli Karavan