Geliboluspor'da Mehmet Cenk Çilesiz dönemi
Geliboluspor Kulübü'nün yeni Başkanı M. Cenk Çilesiz oldu.
Geliboluspor Kulübü Genel Kurulu, Geliboluspor Sosyal Tesislerinde yapıldı. Kulübe geçmiş dönemde hizmet eden bazı başkan, yönetim kurulun üyeleri, antrenör ve sporcular ile STK temsilcilerinin de katıldığı Genel Kurulda Mehmet Cenk Çilesiz başkanlığındaki Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu ve Çanakkale ASKF Delegeleri de seçildi. Yönetim Kurulunda Gelibolu Belediye Meclisi Üyeleri Engin Süer ve Recep Türk ile ilk kez kadın üye Avukat Didem Ceren Kamal da yer aldı.
Genel Kurulda yapılan Tüzük Değişikliği ile Yönetim Kurulu Üye Sayısı 11 Asil 11 Yedek olarak belirlenirken, Olağan Genel Kurul süresi de iki yılda bir Haziran ayı olarak değiştirildi.
Geliboluspor Kulübü Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı; M. Cenk Çilesiz, İmam Bilgin, Engin Süer, Didem Ceren Kamal, Burhan Ersöz, Recep Türk, Hasan Tarıman, İsmail Dondurmacı, Hüseyin Özdemir, Soykan Metin, Veysi Öztap.
Denetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Ferit Tezcan, Erkan Hasırcı, İdris Gür.
Çanakkale ASKF Delegelerinde de Yusuf Taşkan, İmam Bilgin ve Yalçın Yer.