Gazeteciler sanayinin merkezi Ezine OSB'yi ziyaret etti

TAKİP ET

Çanakkale'nin gözde sanayi bölgelerinden biri olan Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (EGİOSB), gıda sanayindeki başarılı performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak, Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği üyeleri, bölgeyi ziyaret ederek OSB'nin yenilikçi ve dinamik yapısını yakından tanıma fırsatı buldular.

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ve beraberindeki üyeler Arzu Türkyılmaz, Özer Şut ve Remzi Can, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Alper Altınok'un misafiri olarak, bölgenin sağladığı olanaklar ve sunduğu katma değerler hakkında detaylı bilgiler aldılar.

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Alper Altınok, ziyaretçilere bölgenin, Çanakkale'nin gıda sanayindeki merkezi haline gelme vizyonunu desteklediğini ve bu doğrultuda önemli adımlar attıklarını vurguladı.

Altınok “Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, sadece Çanakkale'nin değil, uluslararası pazarda da rekabet gücünü artıran önemli bir merkez haline gelmiştir. Burada faaliyet gösteren işletmeler, yüksek kaliteli ürünler üreterek hem yerel ekonomiye katkı sağlıyor hem de ülke ekonomisinin büyümesine destek oluyorlar. Ayrıca, bölge sadece üretimde değil, aynı zamanda Ar-Ge ve inovasyon alanında da önemli çalışmalara ev sahipliği yaparak sektördeki yenilikçi ve öncü rolünü pekiştiriyor. Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, gelecek vadeden projeleri ve güçlü altyapısıyla gıda sanayinin kalbinde atmayı sürdürecek. Bu başarılı ve dinamik sanayi bölgesi, ileri teknolojiyle donatılmış tesisleri ve yetkin iş gücüyle, Türkiye'nin gıda sanayindeki büyüme hedeflerine önemli katkılar sağlamaya devam edecektir.” dedi.

Başkan Kökçak, Bölge Müdürü Altınok’a OSB hakkında verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Gökhan Kökçak Alper Altınok Ezine Sanayi OSB