Ezinespor Bölgesel Amatör Lige yükseldi

TAKİP ET

Ezinespor, Süper Amatör Ligi 2023-2024 sezonunda şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükseldi. Ezinespor, şampiyonluğu taraftarlarıyla birlikte coşkuyla kutladı.

Süper Amatör Lig'inde şampiyonluğunu ilan eden Ezinespor, Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Süper Amatör Ligi 21. hafta mücadelesinde Ezinespor, sahasında Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya geldi. Ezine 22 Eylül Stadında oynanan karşılaşmada Ezinespor, Çanakkale Dardanelspor’u 2-0 mağlup etti. Ezinespor’un iki golünü de Remzi Can Şahin attı.

Şampiyon kupasını aldı

Ligde şampiyonluğunu ilan ederek Bölgesel Amatör Lige yükselen Ezinespor, bu önemli şampiyonluğu taraftarlarıyla birlikte coşkuyla kutladı. Oynanan Ezine Spor-Çanakkale Dardanelspor müsabakasından sonra; Ezinespor'un Süper Amatör Lig Şampiyonluk Kupası, Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz Erdil ile Genel Sekreter ve Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Acar tarafından verildi.

Çanakkale ASKF Başkanı Dr. Firuz Erdil ile Genel Sekreter ve Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Acar tarafından Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel'e spora katkılarından dolayı ayrıca plaket takdim edildi.

“Ezine’mize şampiyonluk çok yakıştı”

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lige yükselen Ezinespor’u tebrik eden Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel; “Peynirin başkenti Ezine’mize şampiyonluk çok yakıştı. Şampiyon Ezinespor. Her geçen gün hızla gelişen ve değişen Çanakkale’mizin ve bölgemizin parlayan yıldızı peynirin başkenti Ezine’mizde oynanan müsabakada Çanakkale Dardanel Spor’u 2-0 mağlup ederek Süper Amatör Lig Şampiyonu olan ve tarihinde ilk kez Süper Amatör Ligi’nden bir üst lig Bölgesel Amatör Lige yükselen Ezine Sporumuzu, Hocalarımızı ve Yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Her zaman Ezine Sporumuzun yanında olan desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen tüm hemşehrilerimize, taraftarlarımıza ve sponsorlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Ezinespor Çanakkale Ezine şampiyon Güray Yüksel