ÇOMÜ Hastanesinde Excimer Lazer uygulama açılışı gerçekleştirildi

TAKİP ET

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Genel Sekreter Oğuz Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Karabulgu'nun katılımlarıyla Excimer Lazer uygulama açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Göz Hastalıkları ABD akademisyenleri, idari personel, öğrenciler ve hastalar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burak Turgut; excimer lazer cihazının kuruluş hikâyesinden, sağladığı tedavi imkânlarından, bölümün yaptıklarından ve yapmak istediklerinden bahsederken, desteklerinden ötürü Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz ve Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu’na teşekkür etti.

Turgut’un ardından konuşma yapan Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu; hocalara ve hastane yönetimine çalışmaları için teşekkür ederken, Hastane ile ilgili çok güzel projelerin olduğunu ve yakında bir basın toplantısıyla açıklayacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldı. Açılışın ardından Rektör Erenoğlu’nun Prof. Dr. Burak Turgut’tan cihaz ve teknik imkânlar ile ilgili bilgi almasıyla etkinlik sona erdi.

ÇOMÜ ÇOMÜ Hastanesi Göz Excimer Lazer Göz tedavisi Göz hastalıkları