Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği'nden Çardak Belediyesi'ne nezaket ziyareti

TAKİP ET

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği üyeleri, Çardak Belediyesi'ne anlamlı bir ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Gökhan Kökçak ve Özer Şut, Mustafa Yıldız, Remzi Can ve Orhan Altuğ ile birlikte, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci’yi makamında ziyaret etti. Yerel seçimlerde tekrar belediye başkanı olarak seçilen Metin Semerci’yi tebrik eden dernek üyeleri, kendisine yeni görev sürecinde başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaret sırasında Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak, dernek faaliyetleri ve geleceğe yönelik projeleri hakkında Başkan Semerci’ye ayrıntılı bilgiler sundu. Dernek olarak, beldenin tanıtımına ve sosyal medyanın etkili kullanımına yönelik yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapan Kökçak, bu tür ziyaretlerin iş birliğini güçlendireceği ve ortak çalışmalar için zemin oluşturacağına vurgu yaptı.

Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, nazik ziyaretlerinden ötürü dernek üyelerine teşekkür ederek, iş birliğine her zaman açık olduklarını belirtti. Başkan Semerci, sosyal medyanın günümüzdeki etkisine dikkat çekerek, Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği’nin bu alandaki çalışmalarını takdir ettiğini ifade etti.

Karşılıklı hoş sohbet ve bilgi paylaşımının ardından, ziyaretin anısına bir hatıra fotoğrafı çekildi.

Çardak Çardak Belediyesi Metin Semerci Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Gökhan Kökçak