Çanakkale Çanspor'un eski teknik direktörü Ahmet Saray, Alaçatıspor'la anlaştı

TAKİP ET

Çanakkale Çanspor'un eski teknik direktörü Ahmet Saray, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Alaçatıspor ile anlaşma sağladı.

Teknik Direktör Ahmet Saray'ın yardımcı antrenörlüğünü Bülent Öztürk yapacak. Alaçatıspor, yeni teknik ekiple çalışmalarına 1 Şubat Pazartesi günü başlayacak.
"Hedefim, genç, dinamik, yarışmacı bir takım yapmak"
Alaçatı Gençlik ve Spor Kulübü ile anlaşma sağlamasının ardından bir açıklama yapan tecrübeli teknik adam Ahmet Saray, "1974 İzmir doğumluyum. 17 yıl aktif olarak futbol oynadım. 9 yıldır da antrenörlük yapıyorum. Antrenörlüğe, 2010 yılında, Şirinyerspor'da başladım. Foça Belediyespor ve Çamdibispor'un ardından Gaziemir Gençlik ve Spor'u çalıştırdım. Daha sonra Çanakkale Çanspor, Milasspor, Güraltay, İzmirspor, Ülküspor ve son olarak da Bornova Belediyespor'u çalıştırdım. 9 yıllık antrenörlük dönemimde 5 defa şampiyonluk yaşadık. Alaçatıspor'daki hedefim genç, dinamik, yarışmacı bir takım yapmak. Bu kadroyla da, yapabildiğimizin en iyisini yaparak, lig, en üst sırada bitirmeyi hedefliyoruz. Özellikle, statü belirlendikten sonra hedeflerimiz daha da netleşecek. Federasyonun belirleyeceği statü, bizim de hedeflerimizi belirlemiş olacak" diye konuştu.
 

çanakkale çanakkale çanspor ahmet saray alaçatıspor