"Büyük Türkiye Zaferimiz kutlu olsun!"

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale merkez ve ilçelerde vatandaşlarla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanmasının ardından önce Çanakkale’de kutlamalara katılan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, daha sonra ilçelere de giderek partililerin ve vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Başkan Naim Makas yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanlığı makamını, dünya lideri Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile taçlandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu kutlu zaferdeki emeklerinden ötürü, dünyanın en güçlü siyasi kadroları olan AK kadrolarımızın tüm kademelerine ve tüm mensuplarına, Cumhur İttifakımızın tüm paydaşları ve gönüldaşlarına, büyük Türkiye yolundaki mücadelenin her bir ferdine canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

“Başlasın Türkiye Yüzyılı”

“Bizlere yol arkadaşlığı yapan AK Parti'mize gönül vermiş hemşehrilerimiz ve Cumhur İttifakı'nın kıymetli Başkanları ve teşkilatlarıyla demokrasi şölenimizi merkez ilçemizden başlayarak tüm ilçelerimizin meydanlarında büyük bir coşkuyla kutladık” diyen Başkan Makas; “Yürüyecek çok yolumuz, çalınacak çok kapımız ve girilecek çok gönül var. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da Çanakkale'miz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kazanan ''TÜRKİYE'' oldu. BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI!” şeklinde konuştu.

Naim Makas Çanakkale AK Parti Cumhurbaşkanlığı