Bülent Turan Gelibolu'daydı

TAKİP ET

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Gelibolu'nun Sütlüce Köyü'nü ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Turan ziyarete ilişkin; 'Gelibolu'muzda yapılanlar ve yapılması gerekenler konusunda istişarelerde bulunduk' dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Sütlüce Köyü’ne yaptığı ziyarette vatandaşlarla görüştü. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas’ın da yer aldığı ziyarette, köy sakinleriyle bir araya gelen Bülent Turan, vatandaşların istek ve önerilerini dikkatle dinledi. Turan, köyün altyapısı, tarım faaliyetleri ve sosyal yaşamıyla ilgili konularda bilgi aldı.

Ziyaret sırasında yapılan görüşmelerde, köyün gelecekteki projeleri ve ihtiyaçları hakkında önemli konular ele alındı. İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, devletin köylerin kalkınmasına destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Turan ziyarete ilişkin şu ifadeleri kullandı; “Gelibolumuzun kıymetli köylerinden biri olan Sütlüce'de hemşehrilerimizle bir araya geldik. Yoğun gündem arasında soluklanmak için geldiğimiz Çanakkale’mizde hemşehrilerimizle görüşmek bizi mutlu ediyor. Gelibolu’muzda yapılanlar ve yapılması gerekenler konusunda istişarelerde bulunduk.”

Çanakkale Gelibolu Bülent Turan