Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar

Yayınlanma: 03.12.2020 14:24 Güncelleme: 03.12.2020 14:24

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişinin 86. Yıl Dönümü Programı'nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen "Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişinin 86. Yıl Dönümü Programı'na katılıyor. Erdoğan'ın açıklamaları: Bizim toplumumuzda kadın devletin kuruluşundan vatanın savunmasına, üretimden aileye kadar tüm alanlarda en ön saflarda yer alıyordu. Bizim milletimizin aile erkil bir millet olduğunu söylüyoruz. Aile kavramı bizde bu kadar hassas, bu kadar önemli. 83 milyon vatandaşımızı büyük Türkiye ailesinin mensubu olarak görüyoruz. Aileye yönelik her tehdidi de doğrudan varlığımıza yönelik kabul ediyoruz. Ayrımcılık kime karşı uygulanırsa uygulansın karşı çıkılması ve mücadele edilmesi gerekir. Kadının kimsenin malı sayılması ve layüsel davranışlara maruz kalması kabul edilemez. Şiddet gören kadını nasıl koruyorsak, terör örgütü tarafından dağa kaçırılan kızlarımızı da korumak zorundayız. Tacize uğrayan kadınları nasıl koruyorsak, inancı ve kıyafeti yüzünden ayrımcılığa maruz kalan kızlarımızı korumak da bizim için bir görevdir.

Devamını Okumak İçin Tıklayınız
#cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan #cumhurbaşkanı #cumhurbaşkanı erdoğan #türk kadınına seçme ve seçilme hakkının veriliş 86 yıl dönümü programı #cumhurbaşkanı erdoğan açıklama yapıyor