Acil sağlık ele alındı
Malatya'da düzenlenen 4. Bölge Acil Sağlık Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısında, acil sağlık konuları ele alındı. Toplantıda, uygunsuz sevklerin önüne geçilmesi için alınabilecek tedbirler ve iyi uygulama örnekleri paylaşıldı.


Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen ASKOM bölge toplantısına, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli İl Sağlık Müdürleri katıldı.
Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli'nin de sunum yaptığı toplantıda, acil sağlık ele alındı.
İstişarelerin de yaptığı toplantıda, yapılan sunumlarda hasta sevk ve nakil organizasyonlarında yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri, uygunsuz sevklerin önüne geçilmesi için alınabilecek tedbirler ve iyi uygulama örnekleri paylaşıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: